Belangrijke mededelingen voor dit toernooi:

  • Scheidsrechters. Ook dit jaar worden alle teams verplicht een scheidsrechter te leveren die een of hooguit twee keer ingezet zal worden een paar wedstrijden van dezelfde of een lagere klasse te leiden. Opgave van een scheidsrechter is voor teams dus niet vrijblijvend. Mocht een team toch geen scheidsrechter opgeven, dan zal de contactpersoon op de lijstworden gezet. Overigens kan een team ook een scheidsrechter opgeven die niet bij hen in het team speelt, dit kan ook een buurtgenoot of bekende of familie zijn.
  • Email. Email is steeds onze enige manier van communicatie met de contactpersonen. Daarom is het verplicht een email adres op te geven van de contactpersoon, als deze niet over email beschikt, dan wordt U geacht een email adres van een teamlid op te geven die dan ook als postbode voor de overige teamgenoten moet fungeren.
  • Social media. Het Stratenvolleybaltoernooi is uiteraard ook te vinden op Twitter, je kunt ons volgen, gebruik hiervoor het adres @DVOSVB. Ook op Instagram en Facebook zijn we te vinden en hebben eigen pagina’s met vele volgers. We zijn te vinden op Insta en Facebook met de zoekterm “DVO Stratenvolleybal” Like onze pagina’s en blijf op de hoogte!
  • Speeldata. Het toernooi zal waarschijnlijk beginnen op zaterdag 18 (meest waarschijnlijk) of mogelijk op zaterdag 11 november 2023 en de finale vindt plaats op zaterdag 27 januari 2024. De definitieve begin en einddatum van het toernooi is afhankelijk van de opgave (aantal teams) en de zaalbehoefte van de andere gebruikers van de sporthal. Op zondag 24 en zondag 31 december zullen er uiteraard geen wedstrijden zijn.
  • Verhinderdata. . Een team mag maximaal één verhinderdatum tot en met zaterdag 30 december 2023 opgeven. In verband met de vervolgplanning in de finalepoules kunnen we geen rekening houden met verhinderdata na deze datum. Indien een team een heel weekend verhinderd is, dan dient men dit van tevoren (dat wil zeggen tijdens de inschrijvingsperiode en dus niet tijdens het toernooi) te overleggen met de organisatie (stratenvolleybal@dvohengelo.nl). Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met verhinderdata, we kunnen dit echter met bijna 400 wedstrijden niet garanderen. Als er meer dan één verhinderdatum wordt opgegeven, zal alleen de eerste datum worden gehonoreerd, de overige verhinderdata zullen worden genegeerd. Evenals een verhinderdatum die na de genoemde zaterdag 30 december ligt.
  • Verzetten van wedstrijden. Het verzetten van wedstrijden is niet mogelijk! Men dient voldoende spelers op te geven om te allen tijde een team op de been te kunnen brengen. Bovendien kunt U in geval van nood zelfs nog tijdens het toernooi een extra speler toevoegen zolang dit vooraf gebeurt en zolang deze extra speler aan dezelfde voorwaarden voldoet als voor de rest van dit team ten tijde van de inschrijving.
  • Communicatie met organisatie. Voor of tijdens het toernooi kunt U via e-mail met de organisatie contact opnemen.

Centraal e-mailadres organisatie: stratenvolleybal@dvohengelo.nl